w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej do przeprowadzenia inwentaryzacji rocznej magazynów Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku na dzień 31.12.2022 r.
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej do przeprowadzenia inwentaryzacji rocznej kasy Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku na dzień 31.12.2022 r.
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej do przeprowadzenia inwentaryzacji środków trwałych i pozostałych środków trwałych Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku na dzień 31.12.2022 r.
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-18/2022 na dostawy różnych artykułów spożywczych i pieczywa
									
					 			
				
				
w sprawie zasad udzielania zamówień publicznych na dostawy, usługi i roboty budowlane w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-17/2022 na dostawy mięsa i jego wyrobów 
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-15/2022 na dostawy środków czystości oraz naczyń i opakowań jednorazowych
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-16/2022 na dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i /lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-12/2022 na dostawy drobiu
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania 
o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-13/2022 na dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i /lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek
									
					 			
				
				
w sprawie wprowadzenia zasad (polityki) rachunkowości w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego”  we Włocławku 
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-14/2022 na dostawy warzyw 
i owoców 
									
					 			
				
				
w sprawie powołania  komisji  przetargowej  do przeprowadzenia  postępowania o udzielenie zamówienia  nr  MJ.AZ.2420-11/2022na  dostawy
różnych artykułów spożywczych i pieczywa
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-10/2022 na dostawy warzyw i owoców
									
					 			
				
				
w sprawie zapewnienia okularów korygujących wzrok pracownikom Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku, zatrudnionym na stanowiskach pracy wyposażonych w monitory ekranowe.
									
					 			
				
				
w sprawie wprowadzenia Regulaminu wynagradzania pracowników zatrudnionych w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku.
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-08/2022 na dostawy mięsa i jego wyrobów
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-08/2022 na dostawy naczyń i opakowań jednorazowych 
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-07/2022 na dostawy środków czystości oraz naczyń i opakowań jednorazowych 
									
					 			
				
				
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-06/2022 na dostawy różnych artykułów spożywczych i pieczywa