w sprawie ustalenia dodatkowego dnia wolnego od pracy za święto przypadające w sobotę w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku
w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej do przeprowadzenia inwentaryzacji rocznej kasy Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku na dzień 31.12.2021r.
w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej do przeprowadzenia
inwentaryzacji rocznej magazynów Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku na dzień 31.12.2021 r.
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania
o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-11/2021na dostawy środków
czystości oraz naczyń i opakowań jednorazowych
w sprawie ustalenia dodatkowego dnia wolnego od pracy za święto przypadające w sobotę w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-09/2021 na dostawy warzyw i owoców
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-10/2021 na dostawy pieczywa
w sprawie powołania Komisji Rekrutacyjnej do przeprowadzenia naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku
w sprawie wprowadzenia regulaminu organizacyjnego Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku.
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-08/2021 na dostawy różnych
artykułów spożywczych i pieczywa
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania
o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-07/2021 na dostawy środków czystości oraz naczyń i opakowań jednorazowych
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-06/2021 na dostawy warzyw i owoców
w sprawie powołania stałej Komisji do spraw oceny przydatności składników rzeczowych majątku ruchomego oraz Komisji Likwidacyjnej składników rzeczowych majątku ruchomego Miejskiej Jadłodajni„U Świętego Antoniego” we Włocławku
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-05/2021 na dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i/lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek
w sprawie wprowadzenia zasad (polityki) rachunkowości w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-04/2021 na dostawy mięsa i jego wyrobów
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-02/2021 na dostawy drobiu
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania
o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-03/2021 na dostawy środków
czystości oraz naczyń i opakowań jednorazowych
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-01/2021
na dostawy środków czystości oraz naczyń i opakowań jednorazowych
w sprawie zasad udzielania zamówień publicznych na dostawy, usługi
i roboty budowlane w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku