w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej do przeprowadzenia inwentaryzacji rocznej kasy Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku na dzień 31.12.2020r.

w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej do przeprowadzenia inwentaryzacji rocznej magazynów Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku na dzień 31.12.2020 r.

w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-12/2020 na dostawy środków czystości.

w sprawie powołania Zespołu ds. wyboru Instytucji Finansowej zarządzającej Pracowniczymi Planami Kapitałowymi oraz wdrożenie PPK w Miejskiej
Jadłodajni „U Świętego Antoniego”we Włocławku

w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-11/2020 na dostawy środków czystości oraz naczyń i opakowań jednorazowych.

w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-10/2020 na dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i/lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek

w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-09/2020 na dostawy warzyw i owoców

w sprawie ustalenia zasad organizacji pracy zdalnej w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku

w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-08/2020 na dostawy mięsa i jego wyrobów

w sprawie wytycznych postępowania dla pracowników Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego”we Włocławku w czasie epidemii koronawirusa

w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-07/2020 na dostawy drobiu

zmieniające Zarządzenie nr 20/2013 w sprawie wprowadzenia Regulaminu pracy w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku.

w sprawie wprowadzenia Regulaminu Ochrony Danych Osobowych w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku

w sprawie organizacji i funkcjonowania Stałego Dyżuru
w Miejskiej Jadłodajni
„U Świętego Antoniego” we Włocławku

w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej do przeprowadzenia inwentaryzacji środków trwałych i pozostałych środków trwałych Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku na dzień 27.07.2020 r.

w sprawie wprowadzenia Regulaminu wynagradzania pracowników zatrudnionych w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku

w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-06/2020 na dostawy warzyw i owoców

w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-05/2020 na dostawy różnych artykułów spożywczych i pieczywa

w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-04/2020 na dostawy środków czystości oraz naczyń i opakowań jednorazowych

w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-03/2020 na dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i/lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek