Zarządzenie nr 30Dyrektora Miejskiej Jadłodajni 'U Świętego Antoniego' z dnia 16 sierpnia 2011w sprawie wprowadzenia dopuszczalnych norm ubytków, składu i wartości odżywczej produktów spożywczych w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku

Zarządzenie nr 30
Dyrektora Miejskiej Jadłodajni 'U Świętego Antoniego'
z dnia 16 sierpnia 2011


w sprawie wprowadzenia dopuszczalnych norm ubytków, składu i wartości odżywczej produktów spożywczych w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku

Aby zapoznać się z treścią dokumentu należy kliknąć zarządzenie nr 30/2011 (384kB) pdf

metryczka


Opublikował: Piotr Kaczorowski (25 sierpnia 2011, 14:22:53)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 1947