Zarządzenie nr 25Dyrektora Miejskiej Jadłodajni 'U Świętego Antoniego' z dnia 22 lipca 2011w sprawie wprowadzenia zasad HACCP oraz instrukcji identyfikacji krytycznych punktów kontroli (CCP) w celu zagwarantowania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku.

Zarządzenie nr 25
Dyrektora Miejskiej Jadłodajni 'U Świętego Antoniego'
z dnia 22 lipca 2011


w sprawie wprowadzenia zasad HACCP oraz instrukcji identyfikacji krytycznych punktów kontroli (CCP) w celu zagwarantowania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku.

Aby zapoznać się z treścią dokumentu należy kliknąć zarządzenie nr 25/2011 (491kB) pdf

metryczka


Opublikował: Zbigniew Ledzion (4 sierpnia 2011, 11:07:25)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 1659