Strona główna > Rejestr zmian treści |
Rejestr zmian treści
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację o udzieleniu zamówienia
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację z otwarcia ofert
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację o kwocie na sfinansowanie zamówienia
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację o wyborze najkorzystniejszej oferty
Plany
dodano zaktualizowany plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych na rok 2024 (v.3)
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację o wyborze najkorzystniejszej oferty
Strona główna
dodano informacje o wydawaniu kart obiadowych na miesiąc KWIECIEŃ 2024 r.
Dane kontaktowe
dodano adres iod@@jadlodajniawloclawek.pl
Deklaracja dostępności cyfrowej
korekta
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację z otwarcia ofert
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację o kwocie na sfinansowanie zamówienia
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację z otwarcia ofert
03/2024
korekta
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację o kwocie na sfinansowanie zamówienia
Plany
dodano zaktualizowany plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych na rok 2024 (v.2)
wartość majątku
dodano informację o stanie majątku Miejskiej Jadłodajni \"U Świętego Antoniego\" we Włocławku na dzień 31.12.203 r.
Strona główna
dodano informacje o wydawaniu kart obiadowych na miesiąc marzec 2024 r.
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację o udzieleniu zamówienia w części I i III przedmiotu zamówienia
Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp
dodano informację o wyborze najkorzystniejszej oferty w części I i III przedmiotu zamówienia oraz informację o unieważnieniu postępowania w części II przedmiotu zamówienia
WYDAWANIE POSIŁKÓW
zmieniono informacje na temat wydawania posiłków