Zarządzenie nr 20/2020Dyrektora Miejskiej Jadłodajni 'U Świętego Antoniego'z dnia 24 listopada 2020w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-10/2020 na dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i/lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek

Zarządzenie nr 20/2020
Dyrektora Miejskiej Jadłodajni 'U Świętego Antoniego'
z dnia 24 listopada 2020


w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.AZ.2420-10/2020 na dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i/lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek

Aby zapoznać się z treścią dokumentu należy kliknąć tutaj (71kB) pdf

metryczka


Odpowiada za treść: Piotr Kaczorowski
Opublikował: Zbigniew Ledzion (24 listopada 2020, 11:47:57)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 221