![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
zamówienie na: |
Dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i/lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek |
zamawiający: | Miejska Jadłodajnia 'U Świętego Antoniego' |
tryb zamówienia: | Tryb podstawowy bez negocjacji - art. 275 pkt. 1 ustawy Pzp |
nr sprawy: | MJ.AZ.2420-13/2023 |
wartość: | Powyżej 130000 złotych, ale poniżej progów unijnych |
termin składania ofert: | 7 grudnia 2023 09:30 |
wynik postępowania: | udzielono zamówienia we wszystkich częściach postępowania |
![](admin/szablony/img/poziom_02.gif)
OFERTY NALEŻY SKŁADAĆ WYŁĄCZNIE W
FORMIE ELEKTRONICZNEJ, ZGODNIE Z WYMAGANIAMI OKREŚLONYMI W SWZ.
Ogłoszenie o
zamówieniu do pobrania
tutaj (179kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
SWZ do
pobrania
tutaj (678kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Formularz ofertowy do pobrania
tutaj (287kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Formularz cenowy cz.1 zamówienia do
pobrania
tutaj (235kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Formularz cenowy cz.2 zamówienia do
pobrania
tutaj (160kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Formularz cenowy cz.3 zamówienia do
pobrania
tutaj (197kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Oświadczenie art. 125 ust. 1 ustawy
Pzp do pobrania
tutaj (222kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Oświadczenie o aktualności
informacji do pobrania
tutaj (168kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Projektowane postanowienia umowy
(wzór umowy) do pobrania
tutaj (212kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Dane do postępowania do pobrania
tutaj (164kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia do pobrania
tutaj (444kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Informacja z otwarcia ofert do pobrania
tutaj (121kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty do pobrania
tutaj (345kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
Ogłoszenie o wyniku postępowania do pobrania
tutaj (129kB)
![pdf](img/ikony/pdf.png)
metryczka
Opublikował: Zbigniew Ledzion (29 listopada 2023, 18:54:13)
Ostatnia zmiana: Zbigniew Ledzion (23 stycznia 2024, 13:04:53)
Zmieniono: Dodano ogłoszenie o wyniku postępowania
rejestr zmian tej informacji »
Liczba odsłon: 227