w sprawie wprowadzenia dopuszczalnych norm ubytków, składu i wartości odżywczej produktów spożywczych w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku
w sprawie wprowadzenia Instrukcji magazynowej Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia nr MJ.34310-19/2011 na dostawy warzyw i owoców
w sprawie wprowadzenia Regulaminu przeprowadzania okresowej oceny kwalifikacyjnej pracowników zatrudnionych w Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
w sprawie ustalenia zasad przydzielania oraz gospodarowania środkami ochrony indywidualnej oraz odzieżą i obuwiem roboczym
w sprawie wprowadzenia zasad HACCP oraz instrukcji identyfikacji krytycznych punktów kontroli (CCP) w celu zagwarantowania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku.
w sprawie wprowadzenia Instrukcji w sprawie zasad przeprowadzenia rekrutacji pracowników w Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia na MJ.34310-18/2011 na dostawy produktów mleczarskich
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia na MJ.34310-17/2011 na dostawy różnych artykułów spożywczych
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia na MJ.34310-16/2011 na dostawy pieczywa
w sprawie powołania Zakładowego Zespołu HACCP
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia na MJ.34310-15/2011 na dostawy warzyw i owoców
w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej doraźnej magazynów Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" na dzień 31.05.2011 r.
w sprawie wprowadzenia instrukcji inwentaryzacyjnej w Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego"
w sprawie zapewnienia profilaktycznych posiłków i napojów dla pracowników Miejskiej Jadłodajni " U Świętego Antoniego" zatrudnionych w warunkach szczególnie uciążliwych
w sprawie ustalenia Regulaminu Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych w Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
w sprawie wprowadzenia Regulaminu Wynagradzania pracowników
zatrudnionych w Miejskiej Jadłodajni "U świętego Antoniego" we Włocławku
w sprawie ustalenia Regulaminu Pracy Miejskiej Jadłodajni
"U Świętego Antoniego" we Włocławku
w sprawie powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenia zamówienia na MJ.34310-14/2011 na dostawy środków czystości
w sprawie wprowadzenia regulaminu organizacyjnego Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego"